Näyttelyhaku


Voit hakea näyttelyaikaa Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksen Galleria Pihatosta lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen. Hakemukseen tulee sisältyä ansioluettelo, sanallinen näyttelysuunnitelma, toive näyttelyajasta, sekä hyvälaatuisia esimerkkikuvia näyttelyyn tulevista teoksista.

Näyttelyhaku meille on jatkuva. Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry valitsee Galleria Pihattoon tulevat näyttelyt kuukauden kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry tiedottaa valinnoista hakijalle.

Näyttelyajat ovat pääsääntöisesti noin neljä viikkoa. Lappeenrannan kaupunki laskuttaa näytteilleasettajilta vuokran. Sen suuruus vuonna 2018 on 143,84 euroa / viikko. Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry:n ja Etelä-Karjalan taiteilijaseuran jäsenille hinta on 106,64 euroa / viikko. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hakemukset voi lähettää joko sähköpostitse osoitteeseen valokuvakeskus@galleriapihatto.fi tai postitse osoitteeseen Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry / Galleria Pihatto, Valtakatu 80, 53130 Lappeenranta. Hakemuksen voi myös tuoda suoraan galleriaan sen aukioloaikoina.