Näyttelyhaku


Voit hakea näyttelyaikaa Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksen Galleria Pihatosta lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen. Hakemukseen tulee sisältyä ansioluettelo, sanallinen näyttelysuunnitelma, toive näyttelyajasta, sekä hyvälaatuisia esimerkkikuvia näyttelyyn tulevista teoksista.

Näyttelyaikaa voit hakea seuraavan vuoden tammi-kesäkuulle 30.3. mennessä. Seuraavan vuoden heinä-joulukuulle voit hakea näyttelyaikaa 30.9. mennessä. Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry valitsee Galleria Pihattoon tulevat näyttelyt kolmen viikon kuluessa hakuajan umpeutumisesta.

Valokuvakeskus tiedottaa valinnoista hakijoille.

Näyttelyajat ovat pääsääntöisesti noin neljä viikkoa. Lappeenrannan kaupunki laskuttaa näytteilleasettajilta vuokran. Sen suuruus vuonna 2018 on 143,84 euroa / viikko. Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry:n ja Etelä-Karjalan taiteilijaseuran jäsenille hinta on 106,64 euroa / viikko. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hakemukset voi lähettää joko sähköpostitse osoitteeseen valokuvakeskus@galleriapihatto.fi tai postitse osoitteeseen Kaakkois-Suomen valokuvakeskus ry / Galleria Pihatto, Valtakatu 80, 53130 Lappeenranta. Hakemuksen voi myös tuoda suoraan galleriaan sen aukioloaikoina.